Telefoonnummers Gevangenis


gevangenis.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Telefoonnummers Gevangenis
Dc 16
Detentiecentrum rotterdam / verhalen van gevangenen / situatie
http://www.dc-16.nl/situatie_nieuw_detentiecentrum_Rotterdam.html

Dji
Dji
https://www.dji.nl/Organisatie/Locaties/Penitentiaire-inrichtingen/PI-Haaglanden/Scheveningen

Gelderlander
Koepelgevangenis arnhem laat junks gaan. arnhem/ den haag - penitentiare inrichting de berg - de koepelgevangenis - in arnhem-noord heeft onlangs twee ghb-verslaafde gedetineerden vervroegd ontslagen omdat ze niet langer in de bajes te handhaven waren.
http://www.gelderlander.nl/voorpagina/arnhem/10936657/Koepelgevangenis-Arnhem-laat-junks-gaan.ece

Jailphone
Jailphone
http://www.jailphone.nl/nl/news/de-service-van-jailphone-uitgelicht

Nationalebedrijvengids
Nationale bedrijvengids - gevangenis norgerhaven in veenhuizen. klik hier als u meer informatie over gevangenis norgerhaven wilt zien, zoals telefoon nummer, adres en emailadres.
http://www.nationalebedrijvengids.nl/bedrijf/1462435/Gevangenis-Norgerhaven

Rijksoverheid
Welke rechten heeft een gedetineerde? | vraag en antwoord | rijksoverheid.nl. alle gedetineerden hebben bepaalde rechten, zoals recht op bezoek, medische zorg en verlof. kijk op rijksoverheid.nl voor meer informatie.
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/straffen-en-maatregelen/vraag-en-antwoord/welke-rechten-heeft-een-gedetineerde.html

Gerelateerd
 • Nieuwe vleugel gevangenis bijna klaar
  TURNHOUT - De nieuwe vleugel van de gevangenis in Turnhout wordt vermoedelijk in november in gebruik genomen worden. Daarmee wordt de capaciteit verhoogd met zo'n 73 cellen. Daarnaast wordt ook het onthaalgedeelte volledig vernieuwd.
 • Na 39 jaar celstraf blijkt onschuld Amerikaan (57)
  Een 57-jarige man in de Verenigde Staten heeft 39 jaar onschuldig in de gevangenis gezeten voor een moord. Een rechter in Cleveland pleitte Ricky Jackson gisteren vrij. De man is in Amerika de ... - Amerikaan (57) zat 39 jaar onschuldig achter de tralies - Nieuws, Buitenland
 • Limburger die al 18 jaar in gevangenis zit, krijgt 8 dagen..
  De correctionele rechtbank van Brugge heeft een 42-jarige Limburger tot acht dagen effectieve celstraf veroordeeld wegens smaad aan de politie. Carlo S. zit sinds 1996 in de cel voor doodslag op een 55-jarige Nederlandse.
 • Verdacht overlijden in gevangenis van Bergen
  Het Belang Van Limburg - In de gevangenis van Bergen is zondag een gedetineerde in verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Dat staat te lezen in de kranten van Sud Presse. De man, een dertiger uit La LouviŤre, zat sinds vrijdag in de cel. Zondag voelde hij ?
 • Breivik zal hoe dan ook in gevangenis terecht komen
  Het Belang Van Limburg - Anders Behring Breivik zal sowieso opgesloten worden in de gevangenis, zelfs al blijkt hij ontoerekeningsvatbaar. Dat meldde de Noorse krant Verdens Gang (VG) donderdag op zijn website. Geen enkele psychiatrische instelling wordt ?
 • Brandje in cel gevangenis Hoogvliet
  Gratis Nieuws - Nederlands Dagblad
 • Bouw gevangenis gisteren gestart
  MELSELE - 'Officieel zijn we maandag gestart met de bouw van de gevangenis', zegt Jan Pauwels, woordvoerder van staatssecretaris Servais Verherstraeten (CD&V). 'Wij nemen nota van de opmerkingen van minister van Justitie Turtelboom (Open VLD), die meent dat de gevangenis nog kan opschuiven, maar de staatssecretaris laat de werken starten zoals gepland. Elke verandering kan een vertraging betekenen tot drie jaar, en dat kan niet de bedoeling zijn. Ook het feit dat de actiegroep stRaten-Generaal de bouw aanvecht bij Europa, is geen reden om ze uit te stellen. Onze juristen hebben het volste vertrouwen in de zaak.'
 • Leonard Peltier wordt 70 na vier decennia gevangenis
  Op 12 september 2014 bereikt de Amerikaanse Indiaan Leonard Peltier de leeftijd van 70 jaar. In 1975 werd hij tot levenslang veroordeeld voor moord op twee FBI-agenten. Hij houdt zijn onschuld staande. Amnesty International erkent hem als politiek gevangene.
 • 'Dichtnaaien monden is gedwongen'
  De meer dan duizend gevangen die uit protest hun mond hebben dichtgenaaid, zijn gedwongen door gevangenisbendens. Althans, zo luidt de verklaring van het hoofd van de gevangenissen, Mars Zhusupbekov. De celbewoners uit verschillende gevangenissen in KirgiziŽ willen naar eigen zeggen met de actie aandacht vragen voor de slechte omstandigheden in de gevangenissen in de voormalige Sovjetrepubliek.GevangenisbendesDe autoriteiten wijzen met de beschuldigende vinger naar de verschillende gevangenisbendes. Met de actie willen de arrestanten de invloed van andere bendes in de gevangenis dwarsbomen, zo luidt de verklaring. De gedetineerden worden naar verluidt gedwongen.Volgens een gevangenisdirecteur lopen in zijn bajes 23 gevangenen vrij rond en persen ze medegevangenen af. ?Sommigen bellen vrienden of familie met de melding dat deze het huis of de auto moeten verkopen en het geld moeten overmaken naar de bende?, aldus Zhusupbekov.HongerDe gevangenen zullen hun lippen tien dagen lang op ...
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
6 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal