Telefoonnummers Gevangenis


gevangenis.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Gevangenissloten gemaakt door gevangenen zelf
  BRUGGE - Verschillende Belgische gedetineerden maken in de gevangenis... gevangenisdeuren en gevangenissloten. ?Maar dat staat volledig los van de gevangenissleutels?, zegt de directeur van de Brugse gevangenis. ?De kans is onbestaande dat er ooit een gevangene ontsnapt omdat die zijn eigen slot of deur gemaakt heeft.?
 • Muzikale odes aan Mandela: van 'My Black President' tot 'M..
  Nelson Mandela kon door de jaren heen rekenen op grote steun vanuit de muziekwereld. Veel artiesten vonden in zijn leven grote inspiratie, van zijn strijd tegen de apartheid, tot zijn lange gevangenschap en zijn tijd als de eerste zwarte president van Zuid-Afrika. Dit zijn enkele van de bekendste odes aan 'Madiba'.
 • City Racing trekt veel bezoekers
  De negende editie van City Racing heeft zondag 350 duizend mensen naar het centrum van Rotterdam getrokken. Dat laat de organisatie weten. Het parcours liep van de Coolsingel tot de Willemsbrug.
 • Minderjarige uit gevangenis bevrijd
  Het Openbaar Ministerie heeft ervoor gezorgd dat een 10-jarig jongetje per direct werd vrijgelaten uit de gevangenis. De knul was met zijn vader betrapt op winkeldiefstal, maar kan vanwege zijn...
 • Verdachte diefstal aangehouden in gevangenis
  Verdachte diefstal aangehouden in gevangenis - Achterhoek - voorpagina - Gelderlander
 • 'Dodental SyriŽ nu boven 80.000' - VN veroordelen regime-A..
  Het dodental van de burgeroorlogy in SyriŽ is de grens van 80.000 gepasseerd. Dat heeft de voorzitter van de Algemene Vergadering van de VN, Vuk Jeremic, gemeld. De Algemene Vergadering van de VN veroordeelde later vanavond het geweld dat door het regime van Assad wordt gepleegd.
 • Estelle wil wachten op in gevangenis zittende Badr Hari
  Estelle Cruijff blijft Badr Hari steunen, ondanks dat hij ervan verdacht wordt mensen te hebben mishandeld.Omdat ik iemand zie die de wil heeft om te
Telefoonnummers Gevangenis
Dc 16
Detentiecentrum rotterdam / verhalen van gevangenen / situatie
http://www.dc-16.nl/situatie_nieuw_detentiecentrum_Rotterdam.html

Dji
Dji
https://www.dji.nl/Organisatie/Locaties/Penitentiaire-inrichtingen/PI-Haaglanden/Scheveningen

Gelderlander
Koepelgevangenis arnhem laat junks gaan. arnhem/ den haag - penitentiare inrichting de berg - de koepelgevangenis - in arnhem-noord heeft onlangs twee ghb-verslaafde gedetineerden vervroegd ontslagen omdat ze niet langer in de bajes te handhaven waren.
http://www.gelderlander.nl/voorpagina/arnhem/10936657/Koepelgevangenis-Arnhem-laat-junks-gaan.ece

Jailphone
Jailphone
http://www.jailphone.nl/nl/news/de-service-van-jailphone-uitgelicht

Nationalebedrijvengids
Nationale bedrijvengids - gevangenis norgerhaven in veenhuizen. klik hier als u meer informatie over gevangenis norgerhaven wilt zien, zoals telefoon nummer, adres en emailadres.
http://www.nationalebedrijvengids.nl/bedrijf/1462435/Gevangenis-Norgerhaven

Rijksoverheid
Welke rechten heeft een gedetineerde? | vraag en antwoord | rijksoverheid.nl. alle gedetineerden hebben bepaalde rechten, zoals recht op bezoek, medische zorg en verlof. kijk op rijksoverheid.nl voor meer informatie.
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/straffen-en-maatregelen/vraag-en-antwoord/welke-rechten-heeft-een-gedetineerde.html

6 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal