Telefoonnummers Gevangenis


gevangenis.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Telefoonnummers Gevangenis
Dc 16
Detentiecentrum rotterdam / verhalen van gevangenen / situatie
http://www.dc-16.nl/situatie_nieuw_detentiecentrum_Rotterdam.html

Dji
Dji
https://www.dji.nl/Organisatie/Locaties/Penitentiaire-inrichtingen/PI-Haaglanden/Scheveningen

Gelderlander
Koepelgevangenis arnhem laat junks gaan. arnhem/ den haag - penitentiare inrichting de berg - de koepelgevangenis - in arnhem-noord heeft onlangs twee ghb-verslaafde gedetineerden vervroegd ontslagen omdat ze niet langer in de bajes te handhaven waren.
http://www.gelderlander.nl/voorpagina/arnhem/10936657/Koepelgevangenis-Arnhem-laat-junks-gaan.ece

Jailphone
Jailphone
http://www.jailphone.nl/nl/news/de-service-van-jailphone-uitgelicht

Nationalebedrijvengids
Nationale bedrijvengids - gevangenis norgerhaven in veenhuizen. klik hier als u meer informatie over gevangenis norgerhaven wilt zien, zoals telefoon nummer, adres en emailadres.
http://www.nationalebedrijvengids.nl/bedrijf/1462435/Gevangenis-Norgerhaven

Rijksoverheid
Welke rechten heeft een gedetineerde? | vraag en antwoord | rijksoverheid.nl. alle gedetineerden hebben bepaalde rechten, zoals recht op bezoek, medische zorg en verlof. kijk op rijksoverheid.nl voor meer informatie.
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/straffen-en-maatregelen/vraag-en-antwoord/welke-rechten-heeft-een-gedetineerde.html

Gerelateerd
 • Bewaker bestraft na gooien vuurwerk in gevangenis
  De bewaker die vorige week in de gevangenis in Lelystad een rotje gooide naar een gevangene heeft voorlopig een andere functie gekregen. Hij mag geen contact hebben met gedetineerden. Dat zegt een woordvoerder van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Volgens de advocaat van de gevangene was het rotje de penitentiaire inrichting binnengekomen via de jas van een nieuwe arrestant. De bewaker zou het rotje als geintje hebben gegooid. De gevangene raakte gewond aan zijn linkeroog en moest in het ziekenhuis worden behandeld. Het slachtoffer heeft besloten geen aangifte te doen omdat hij wordt overgeplaatst. Volgens zijn advocaat voelt hij zich in de gevangenis in Lelystad niet meer veilig.
 • 'Democratie is een gevangenis'
  'Hoe kijken ze bij jullie tegen de politie aan?', wil Valeri, een Rus uit MoldaviŽ, weten. Hij heeft net al met een paar sappige termen uitgelegd wat ze in MoldaviŽ van de politie vinden. 'Nog erger dan boeven, tuig is het, afpersers.' Als ik voorzichtig begin te vertellen dat de politie in Nederland, nou ja, misschien niet populair, maar zeker niet gehaat is, verschijnt er een ongelovige blik in zijn ogen. 'Echt?', vraagt hij. 'Vragen ze dan niet om geld?' Ik realiseer me dat 'nee' zeggen wel heel ongeloofwaardig klinkt in dit land, waar het normaal is dat politieagenten hun magere salaris aanvullen met het heffen van fantasieboetes.
 • Zes cipiers neergestoken in Belgische gevangenis
  Zes cipiers neergestoken in Belgische gevangenis | NOS
 • Veel meer beverratten gevangen in Nederland
  In Nederland worden steeds meer beverratten gevangen. Vorig jaar waren het er ruim duizend, een verdubbeling ten opzichte van 2013, meldde de Unie van Waterschappen dinsdag.†
 • 'Hulp voor wie komaf wil maken met gevangenis van zijn lic..
  Kristel De Vogelaere, een chirurge van de obesitaskliniek van het UZ Brussel, heeft een kookboek geschreven voor patiŽnten die een vermageringsingreep onde...
 • Politie doorzoekt woning in Utrecht van mogelijke jihadist..
  De politie heeft met het Landelijk Parket dinsdag de ouderlijke woning van de 18-jarige jihadverdachte Zaid K. in Utrecht doorzocht, in verband met de anti-terreuractie in het Belgische Verviers vorige week.
 • Emma Stone is liever eerlijk dan gelukkig
  Actrice Emma Stone is naar eigen zeggen liever eerlijk dan gelukkig.
 • Veenhuizer gedetineerden willen geen Noorse celmaatjes
  RTV Noord. Altijd op Noord.
 • Brand in gevangenis Krimpen aan den IJssel
  In de gevangenis in Krimpen aan den IJssel is zondagmiddag rond 12.30 uur brand uitgebroken. De brandweer heeft inmiddels het sein brand meester gegeven.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
6 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal