Telefoonnummers Gevangenis


gevangenis.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Telefoonnummers Gevangenis
Dc 16
Detentiecentrum rotterdam / verhalen van gevangenen / situatie
http://www.dc-16.nl/situatie_nieuw_detentiecentrum_Rotterdam.html

Dji
Dji
https://www.dji.nl/Organisatie/Locaties/Penitentiaire-inrichtingen/PI-Haaglanden/Scheveningen

Gelderlander
Koepelgevangenis arnhem laat junks gaan. arnhem/ den haag - penitentiare inrichting de berg - de koepelgevangenis - in arnhem-noord heeft onlangs twee ghb-verslaafde gedetineerden vervroegd ontslagen omdat ze niet langer in de bajes te handhaven waren.
http://www.gelderlander.nl/voorpagina/arnhem/10936657/Koepelgevangenis-Arnhem-laat-junks-gaan.ece

Jailphone
Jailphone
http://www.jailphone.nl/nl/news/de-service-van-jailphone-uitgelicht

Nationalebedrijvengids
Nationale bedrijvengids - gevangenis norgerhaven in veenhuizen. klik hier als u meer informatie over gevangenis norgerhaven wilt zien, zoals telefoon nummer, adres en emailadres.
http://www.nationalebedrijvengids.nl/bedrijf/1462435/Gevangenis-Norgerhaven

Rijksoverheid
Welke rechten heeft een gedetineerde? | vraag en antwoord | rijksoverheid.nl. alle gedetineerden hebben bepaalde rechten, zoals recht op bezoek, medische zorg en verlof. kijk op rijksoverheid.nl voor meer informatie.
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/straffen-en-maatregelen/vraag-en-antwoord/welke-rechten-heeft-een-gedetineerde.html

Gerelateerd
 • Man uit Oudkarspel zit 11,5 jaar onschuldig in Spaanse gev..
  Romano van der D. uit Oudkarspel heeft 11,5 jaar onschuldig in een Spaanse gevangenis vastgezeten. Hij is tot 15,5 jaar cel veroordeeld voor de verkrachting van
 • Advocaat eist onderzoek aanslag in gevangenis
  Altijd het laatste misdaadnieuws! Crimesite is de grootste misdaadsite van Nederland: journalistiek en actueel. Alles over moord, doodslag, fraude, liquidaties, politie en justitie.
 • Buitenlandse Gevangenissen: Hollanders In De Cel - Aflever..
  Vanavond op RTL5 is het tijd voor de tweede aflevering van Buitenlandse Gevangenissen: Hollanders In De Cel. Jan Kooijman bezoekt Nederlanders
 • ICulture Deals: aanbiedingen dinsdag 20 januari 2015
  In iCulture Deals vind je op 20 januari weer de allerlaatste afgeprijsde apps, games, accessoires en meer. Waaronder een duopack iPhone-accu's.
 • VIDEO: Hoe voorkom je verkrachting in gevangenis?
  In de gevangenis wil je niet belanden en al helemaal niet in de Amerikaanse bajes. Daar worden dagelijks mannen verkracht door medegevangenen. In de onderstaande video komen een paar gedupeerden aan het woord. Ze vertellen hoe deze verkrachters te werk gaan en geven tips hoe je kan voorkomen om slachtoffer te worden.
 • 'Fox-Trapper' wilde geen bever vangen
  Hij wilde een vos fotograferen. Dat die bever in zijn valstrik zat, was niet zijn bedoeling. De 29-jarige H.S. uit Musselkanaal moest zijn daad gisteren bekopen met 120 uur werkstraf.
 • Regi Blinker viel vriendin Fred Ros lastig
  Altijd het laatste misdaadnieuws! Crimesite is de grootste misdaadsite van Nederland: journalistiek en actueel. Alles over moord, doodslag, fraude, liquidaties, politie en justitie.
 • Officier: Burgumer moet terug naar gevangenis
  W‚ldNet nieuws - Een 38-jarige Burgumer bouwde de afgelopen jaren een strafblad op van maar liefst 21 pagina's. De laatste tien jaar zat hij met de regelmaat van de klok in de gevangenis. Tegen drie rechters van de Leeuwarder rechtbank zei hij donderdag dat hij schoon schip wil maken. Hij wil af van de drugs, de belangrijkste oorzaak dat hij telkens weer in de criminaliteit belandde. Hij wil zich laten behandelen en hij wil een nieuw leven opbouwen. Rechtbankvoorzitter Lieme Wijma had zijn twijfels. Wijma zette vraagtekens bij het voornemen van de verdachte om schoon schip te maken. De rechter had de indruk dat de Burgumer bepaald geen open kaart speelde. Dat had alles te maken met een paar valse kentekenplaten die in de nacht van 27 oktober werden aangetroffen op de auto van de Burgumer. De man was in Leeuwarden aangehouden, nadat de politie meldingen kreeg van een verdacht persoon. De Burgumer beweerde dat hij niets afwist van de valse platen. Die moeten dezelfde nacht tussen 1 en 3...
 • Bond Zonder Naam start project in gevangenis Hasselt
  Nog geen vijftig procent van de gevangen vindt nieuw werk wanneer hun celstraf erop zit. Dat aantal moet echt omhoog vindt Bond zonder Naam. Want werk is de beste manier om terug te integreren in de maatschappij. De organisatie nodigde daarom heel wat werkgevers uit in de gevangenis van Hasselt om de vooroordelen die er zijn met werken rond gedetineerden uit de wereld te helpen.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
6 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal