Telefoonnummers Gevangenis


gevangenis.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Telefoonnummers Gevangenis
Dc 16
Detentiecentrum rotterdam / verhalen van gevangenen / situatie
http://www.dc-16.nl/situatie_nieuw_detentiecentrum_Rotterdam.html

Dji
Dji
https://www.dji.nl/Organisatie/Locaties/Penitentiaire-inrichtingen/PI-Haaglanden/Scheveningen

Gelderlander
Koepelgevangenis arnhem laat junks gaan. arnhem/ den haag - penitentiare inrichting de berg - de koepelgevangenis - in arnhem-noord heeft onlangs twee ghb-verslaafde gedetineerden vervroegd ontslagen omdat ze niet langer in de bajes te handhaven waren.
http://www.gelderlander.nl/voorpagina/arnhem/10936657/Koepelgevangenis-Arnhem-laat-junks-gaan.ece

Jailphone
Jailphone
http://www.jailphone.nl/nl/news/de-service-van-jailphone-uitgelicht

Nationalebedrijvengids
Nationale bedrijvengids - gevangenis norgerhaven in veenhuizen. klik hier als u meer informatie over gevangenis norgerhaven wilt zien, zoals telefoon nummer, adres en emailadres.
http://www.nationalebedrijvengids.nl/bedrijf/1462435/Gevangenis-Norgerhaven

Rijksoverheid
Welke rechten heeft een gedetineerde? | vraag en antwoord | rijksoverheid.nl. alle gedetineerden hebben bepaalde rechten, zoals recht op bezoek, medische zorg en verlof. kijk op rijksoverheid.nl voor meer informatie.
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/straffen-en-maatregelen/vraag-en-antwoord/welke-rechten-heeft-een-gedetineerde.html

Gerelateerd
 • Corrupte oud-gouverneur Illinois gaat cel in
  Met een vurig betoog over zijn onschuld heeft de oud-gouverneur van de Amerikaanse staat Illinois woensdag afscheid genomen van zijn aanhangers. Rod Blagojevitch, veroordeeld voor corruptie, moet zich donderdag bij de gevangenis melden. Hij moet voor 14 jaar de cel in, onder meer omdat hij geprobeerd heeft de Senaatszetel van Barack Obama te verkopen toen die eind 2008 president was geworden.
 • Ombudsman uit kritiek op onderzoek naar overlijden in geva..
  De overheid moet ook meer aandacht schenken aan de belangen van nabestaanden. Deze conclusies trekt de Nationale ombudsman, Alex Brenninkmeijer, in zijn on
 • Gevangenis 'De Koepel' in Breda bestaat 125 jaar
  BREDA - De gevangenis in Breda, in de volksmond De Koepel geheten, bestaat 125 jaar. In die tijd is een hoop veranderd. Onder Ons kijkt in een tweeluik binnen de gevangenismuren.
 • Winkeldieven naar de gevangenis
  De vijf verdachten van winkeldiefstal die vrijdag gevat zijn door de lokale politie HerKo, zijn door de onderzoeksrechter aangehouden. De politie had de vijf Oost-Europeanen opgemerkt op de parking van supermarkt Aldi op de Tildonksesteenweg. De politie volgde hun wagen en hield hen tegen voor een controle. In de auto lagen onder meer stofzuigers en koffiezetapparaten die afkomstig waren van een winkeldiefstal in Blokker diezelfde dag. In de Audi lag ook kledij die eerder op de dag verdwenen was uit een kledingzaak op de Tildonksesteenweg.
 • Archeologen vinden Middelburgse gevangenis
  Archeologen vinden Middelburgse gevangenis | Omroep Zeeland
 • Deel werkwilligen naar huis na verwonding 2 cipiers in Sin..
  In de gevangenis van Sint-Gillis zijn vanmorgen twee cipiers gewond geraakt doordat een gedetineerde hen aanviel. Als reactie ging een deel van de nog werkwillige cipiers ook in staking. Bij de ... - Deel werkwilligen naar huis na verwonding 2 cipiers in Sint-Gillis - Nieuws, Binnenland
 • Openbaar Ministerie wil Holleeder terug in de gevangenis
  Het Openbaar Ministerie gaat op 2 december eisen dat Willem Holleeder terug de gevangenis ingaat. Hij zou tijdens zijn proeftijd opnieuw strafbare feiten hebben gepleegd. De rechtbank kan hem maximaal drie jaar celstraf laten uitzitten.
 • Assisen Brugge : verdediging Andy Man en Pedro Velghe plei..
  Op het assisenproces tegen Pedro Velghe en Andy Man is de zitting vrijdagmorgen met enige vertraging gestart ? een van de twee beschuldigden had men blijkbaar uit de gevangenis vergeten overbrengen ? met het requisitoir van de procureur-generaal. Hij richtte zich tot de volksjury met de vraag om de twee schuldig te verklaren aan moord. ?Ze hadden een plan en hebben die arme Jimmy opzettelijk vermoord.? De verdediging van de twee beschuldigden gaat resoluut voor ?opzettelijk slagen en verwondingen zonder het oogmerk te doden, maar met de dood tot gevolg.? De uitspraak wordt laat vandaag verwacht.
 • Antonio Cassano: 'Zonder voetbal was ik in de gevangenis b..
  Bij ItaliŽ zijn alle spotlights op Mario Balotelli gericht, maar met Antonio Cassano (29) loopt er nog een andere geniale gek in de aanvalslinie. Vijf maanden geleden werd hij nog geopereerd aan zijn hart, nu is de lichtontvlambare spits de hoop van de Squadra Azzuri. 'Zonder voetbal was ik in de gevangenis beland.'
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
6 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal