Telefoonnummers Gevangenis


gevangenis.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Huis in gevangenis verhuurt als vakantiewoning
 • Toch celstraf voor moord Heerlen
  De 24-jarige Johan van R. uit Ede gaat toch de gevangenis in voor de moord op een 53-jarige Eindhovenaar in februari 2010 in Heerlen. De rechtbank in Maastricht ontsloeg Van R. eerder van alle rechtsvervolging, omdat hij volledig ontoerekeningsvatbaar zou zijn. Het gerechtshof in Den Bosch komt donderdag op basis van een nieuw rapport tot een andere conclusie, en veroordeelt Van R. tot negen jaar cel. Daarnaast krijgt hij tbs met dwangverpleging, een maatregel die de rechtbank ook al oplegde.
 • Turtelboom zoekt ruimte voor gevangenis
  BRUSSEL - In een mail naar een tachtigtal blauwe burgemeesters polst minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open VLD) naar mogelijke locaties voor een nieuwe gevangenis. In ruil mag de gemeente op 300 tot 400 jobs rekenen. Opvallend: burgervaders met een andere kleur kregen die mail niet.
 • "Ontsnapping nam 20-tal seconden in beslag"
  De ontsnapping van Sabri Bouazza, vrijdag aan de gevangenis van Sint-Gillis, heeft ongeveer 20 seconden ..., lees meer op Kanaal Binnenland
 • Naar de gevangenis (en u krijgt geen kanskaart)
  De voorwaarden om voorwaardelijk vrij te komen worden dus verstrengd voor zware criminelen. En dat moet onze maatschappij dan veiliger maken? Moesten we nu eens werk maken van een degelijk gevangenisbeleid, zegt WALTER VAN STEENBRUGGE, een dat crimineel gedrag af- in plaats van aanleert?
 • 'Mubarak mankeert niets'
  CA
 • Minister Turtelboom ontvangt petitie voor hulp aan gedetin..
  Verantwoordelijken van de sector van de hulpverlening aan gedetineerden hebben maandagochtend een petitie met 1.600 handtekeningen afgegeven aan de minister van Justitie, Annemie Turtelboom (Open VLD). Ze willen de minister zo bewust maken van de situatie waarin de gevangenen de voorbije zes maanden verkeerden. Dat vernam persagentschap Belga ter plaatse.
Telefoonnummers Gevangenis
Dc 16
Detentiecentrum rotterdam / verhalen van gevangenen / situatie
http://www.dc-16.nl/situatie_nieuw_detentiecentrum_Rotterdam.html

Dji
Dji
https://www.dji.nl/Organisatie/Locaties/Penitentiaire-inrichtingen/PI-Haaglanden/Scheveningen

Gelderlander
Koepelgevangenis arnhem laat junks gaan. arnhem/ den haag - penitentiare inrichting de berg - de koepelgevangenis - in arnhem-noord heeft onlangs twee ghb-verslaafde gedetineerden vervroegd ontslagen omdat ze niet langer in de bajes te handhaven waren.
http://www.gelderlander.nl/voorpagina/arnhem/10936657/Koepelgevangenis-Arnhem-laat-junks-gaan.ece

Jailphone
Jailphone
http://www.jailphone.nl/nl/news/de-service-van-jailphone-uitgelicht

Nationalebedrijvengids
Nationale bedrijvengids - gevangenis norgerhaven in veenhuizen. klik hier als u meer informatie over gevangenis norgerhaven wilt zien, zoals telefoon nummer, adres en emailadres.
http://www.nationalebedrijvengids.nl/bedrijf/1462435/Gevangenis-Norgerhaven

Rijksoverheid
Welke rechten heeft een gedetineerde? | vraag en antwoord | rijksoverheid.nl. alle gedetineerden hebben bepaalde rechten, zoals recht op bezoek, medische zorg en verlof. kijk op rijksoverheid.nl voor meer informatie.
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/straffen-en-maatregelen/vraag-en-antwoord/welke-rechten-heeft-een-gedetineerde.html

6 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal